Huidige BuurtBaners

Johnson Adeniyi Adesid

Buurt waar je woont

Holendrecht

Buurt waar je BuurtBaan is

Holendrecht

Sinds wanneer ben je buurtbaner?

Ik ben buurtbaner sinds april 2022.

Sinds wanneer ben je sleutelpersoon?

Ik begon mijn rol als sleutelpersoon in de wijk ongeveer 20 jaar geleden, rond 2000.

Welke opleiding volg je of wil je volgen tijdens het BuurtBanen traject?

Momenteel volg ik een opleiding film editing (sinds januari 2022), naailes (sinds augustus 2022) en NT2 (sinds mei 2022).

Wat heeft de BuurtBaan voor jou betekent?

De buurtbaan betekent dat ik volledig mee kan doen in de samenleving en zelfs belasting betaal.

Wat heb jij voor de BuurtBaan betekend?

Ik breng een groot netwerk naar de Buurtbaan en zet me in voor mannenemancipatie. Ik ben net begonnen met een naaicursus voor mannen, waaraan 4 mannen zich hebben gecommitteerd die ermee verder willen. Door hun enthousiasme weet ik dat er zich meer bij de groep zullen aansluiten.

Welke ervaring als buurtbaner zal je altijd bijblijven?

Toen mijn buurtbaancoach aan mij uitlegde, en ik zodoende begreep, dat ik tijdens de 2 jaar mijn eigen pad kan uitstippelen met mijn radioprogramma, film- en editwerk en als fotograaf. Dit bovenop het ontwikkelen van een programma voor mannenemancipatie.